Utskrift

Unna dig, familjen, vänner, bekanta, arbetskollegor eller kunder något av följande som gåva – vi erbjuder;
• Ett medlemskap i The Champagne Club by Richard Juhlin

• En champagneprovning

• Ett besök i Champagnebaren – “Member for an evening”

• En Champagnebok – ‘En Doft Av Champagne’ av Richard Juhlin & ‘The Champagne Guide’ av Richard Juhlin (English version)

• En exklusiv Champagne sabel av Georg Jensen

 

Vänligen kontakta oss på info@champagneclub
The Champagne Bar by Richard Juhlin
Café Egoïste. MooD Stockholm
Norrlandsgatan 13, 111 44 Stockholm Opening Hours – Champagne Bar: Thursday 17:00-20:00
Friday 17:00-21:00

Samtliga produkter och tjänster kan köpas via kort, faktura eller som voucher.

 

Champagnetorn - effektfullt sätt att servera champagne
sekoffertper event
  • Champagnetorn är egentligen ett gammalt effektsökeri, precis som sabreringen. Exempelvis i början av 1900-talet, när champagneglasen till skillnad mot dagens smala flöjtglas var vida (formade efter Marie Antoinettes bröst, om man får tro Björnstierne) och livsstilen var dekadent och extravagant (den ryska kaviaren importerades tonvis), var det inte ovanligt. Numera verkar man mest hitta dem på kryssningsfartyg.
  • Exempel som vi byggt - Guldddrakengalan'15
  • 1 Tower | 2 sommeliers | 514 champagne coups | 92 bottles of champagne | 80 kilos | 1 gala evening
Champagneprovning med 'Richard Juhlin Optimum'
sek1 600per person
  • The Champagne Bar by Richard Juhlin
  • UPLÄGG DUELLING CHAMPAGNES
  • Varför inte köra en populär provning där två giganter duellerar: En champagneduell mellan två Toppproducenter. Deras standardcuvéer provas mot respektive firmas cuvée préstige. Provningsledare berättar historien bakom världens mest optimala champagneglas 'Richard Juhlin Optimum' & dess tillkomst.
  • Louis Roederer vs Pol Roger
  • Louis Roederers Cristal är i dag den mest eftersökta prestigechampagnen och har kanske det mest aptitretande utseendet av alla viner världen över. England har alltid varit Pol Rogers främsta exportmarknad, och när Winston Churchill dog försågs champagnetiketten med en svart sorgkant. När man ansåg att sorgperioden var över, lanserade man 1975 Cuvée Sir Winston Churchill på magnumbuteljer. Vinet är gjort i en stil som man tror den gode Winston skulle uppskattat. Hans favoritårgångar var 1928, -34, och -47.
  • Vid provningens slut får varje deltagare ta med sig ett 6pack av vårt champagneglas 'Richard Juhlin Optimum'
  • Vi provar 4 champagner.
  • Björnstierne Antonson är er skicklige ciceron som guider genom bubblorna.
DUELLING CHAMPAGNES 1.0 @ The Champagne Bar by Richard Juhlin
sek1 000per person
  • The Champagne Bar by Richard Juhlin @ Egoïste, MOOD STHLM
  • UPLÄGG DUELLING CHAMPAGNES
  • Varför inte köra en populär provning där två giganter duellerar: En champagneduell mellan två Toppproducenter. Deras standardcuvéer provas mot respektive firmas cuvée préstige.
  • Louis Roederer vs Pol Roger
  • Louis Roederers Cristal är i dag den mest eftersökta prestigechampagnen och har kanske det mest aptitretande utseendet av alla viner världen över. England har alltid varit Pol Rogers främsta exportmarknad, och när Winston Churchill dog försågs champagnetiketten med en svart sorgkant. När man ansåg att sorgperioden var över, lanserade man 1975 Cuvée Sir Winston Churchill på magnumbuteljer. Vinet är gjort i en stil som man tror den gode Winston skulle uppskattat. Hans favoritårgångar var 1928, -34, och -47.
  • Vi provar 4 champagner.
  • Björnstierne Antonson är er skicklige ciceron som guider genom bubblorna.
DUELLING CHAMPAGNES 3.0 @ The Champagne Bar by Richard Juhlin
sek1 500 per person
  • The Champagne Bar by Richard Juhlin
  • UPLÄGG DUELLING CHAMPAGNES
  • Varför inte köra en populär provning där tre giganter duellerar: En champagneduell mellan tre Toppproducenter. Deras standardcuvéer provas mot respektive firmas cuvée préstige.
  • Louis Roederer vs Pol Roger vs Bollinger
  • Louis Roederers Cristal är i dag den mest eftersökta prestigechampagnen och har kanske det mest aptitretande utseendet av alla viner världen över. Bollinger är för mig något mer än en champagne. Det är ett begrepp som står för konstnärskap, tradition, hantverk och stunder av maximal njutning. England har alltid varit Pol Rogers främsta exportmarknad, och när Winston Churchill dog försågs champagnetiketten med en svart sorgkant. När man ansåg att sorgperioden var över, lanserade man 1975 Cuvée Sir Winston Churchill på magnumbuteljer. Vinet är gjort i en stil som man tror den gode Winston skulle uppskattat. Hans favoritårgångar var 1928, -34, och -47.
  • Vi provar 6 champagner.
  • Björnstierne Antonson är er skicklige ciceron som guider genom bubblorna.
Champagneprovningar
sek?per person
  • Välkommen att boka en egen champagneprovning. Vi erbjuder en rad olika möjligheter:
  • * En provning på plats i The Champagne Bar by Richard Juhlin (Provningen arrangeras på plats i The Champagne Bar by Richard Juhlin @ Egoïste, Mood Sthlm)
  • * Provning på annan separat plats (Provningen arrangeras i separat lokal i Stockholm)
  • * Provning på plats utsedd av er (Provningen arrangeras i lokal ordnad av er som kund)
  • * Specialprovning med Richard Juhlin (RJ är väldigt anlitad världen över men om datumet finns tillgängligt kan ni boka en unik provning med världens främste champagne expert)
  • * Producentprovning (Provningen arrangeras tillsammans med en champagneproducent eller lokal distributör. Ofta närvarar en eller flera från producenten, en vinmakare eller exportansvarig som delger unik information och sina produkter)
  • * Member for an evening – Ett besök i The Champagne Bar by Richard Juhlin. Välkommen att prova på ett besök i Richard Juhlin’s egna champagebar. Mingla över ett eller flera av de glas champagne som erbjuds från kända och mindre kända champagnehus och odlare, special cuvéer, på magnum och rariteter.
En exclusiv Champagnesabel av Georg Jensen
sek1 080
  • Håll champagneflaskan i 20 graders vinkel och låt sabeln glida längs flaskan mot flaskhalsen. När bladet når kanten skär dess lätta kraft av glaset och skiljer hals och kork från resten av flaskan. Ett fantastiskt sätt att fira! En stilren, snygg och praktisk champagne sabel för optimerad sabrering. Gedigen nordisk design i högsta kvalitet och perfekt balans.
  • Material: blankpolerat rostfritt stål.
  • Mått: L: 440 mm x Ø: 25 mm
En doft av Champagne - 8 000 champagner (SWE) 2013
sek380
  • Juhlin’s senaste mästerverk. Mannen med det fotografiska doftsinnet berättar öppenhjärtligt hur hans liv påverkats av denna unika begåvning och ger oss alla råd om hur vi kan träna upp våra bortglömda sinnen doft och smak. Den mest omfattande genomgången av distriktet Champagne och dess viner som någonsin har gjorts. 8 000 champagnesorter! Från 1800-talets årgångar till dagens topplistor.
  • Sidantal: 400
  • Format: 250 x 320
  • Bindning: Hardcover
The Champagne Guide (ENG) 2008
sek280
  • Den världsberömda Champagne experten Richard Juhlin har gjort ett personligt urval av över 6500 viner för den här boken och bedömt dem i enlighet med ett 100-poängsystem. Boken omfattar således den mest omfattande översynen av champagne och deras producenter. Utöver det delger Juhlin information om restauranger och hotell i Champagne. En perfekt resekompanjon.
  • Engelsk text.
  • Sidantal: 459
  • Format: 195 x 130
  • Bindning: Soft hardcover.
Ett medlemskap i The Champagne Club by Richard Juhlin
89per year
  • Richard Juhlin, världens främste champagnexpert, har fram till idag provat och betygsatt över 9 000 olika champagner. På hemsidan www.champagneclub.com kan medlemmar i klubben, med hjälp av en personlig kod, logga in och få tillgång till Richards digitala bibliotek över alla provade och bedömda cuvéer. Så snart Richard provar en ny champagne görs anteckningarna tillgängliga för medlemmarna, likaså beskrivningar av producenterna, Richards reseskildringar, artiklar, etc. Medlemmarna är dessutom varmt välkomna till Richard Juhlins egen champagnebar – The Champagne Bar by Richard Juhlin @ Egoïste i MOOD Stockholm där man kan mingla, mötas upp, nätverka, träffa nya bekantskaper, prata med Richard och vår chefssommelier men framför allt – prova mängder av olika champagner som serveras per glas. Via veckobrev, hemsidan & blogg kommuniceras nyheter och information ut till medlemmarna.
  • The Champagne Club – 89 euro (1 år fr.o.m startdatum)
  • * Tillgång till Richard Juhlins världsledande databas med närmare 9 000 bedömningar av champagner samt artiklar om champagne, mat, resor, etc
  • * Tillträde till The Champagne Bar by Richard Juhlin med 10% rabatt i baren
  • * Veckobrev med nyheter och information om champagnebaren
  • * Möjlighet mot kostnad att delta i något av de event som arrangeras – provningar, middagar, resor, etc